Nu är nya hemsidan uppe! Välkomna!

Hej och välkomna till min hemsida och blogg. Jag är helt ny till världen av bloggar och bloggare men förhoppningsvis kommer detta att gå bra! :) 

För er som inte känner mig så heter jag Gino Fraiman, 28 år.  Jag har sedan 7 år jobbat som kock på lite olika restauranger i Stockholm. Bl.a. Campoloro, Sturehof och Broms Karlaplan. 

I Juni startade jag eget i form av det ni ser här på min hemsida. Catering och Rent a Chef.  Tanken om att starta eget har jag bollat med en längre period utan att egentligen komma fram till någonting. Jag har haft olika idéer, en av dem var att köpa en Foodtruck och det hoppas jag kunna göra inom en snar framtid! I dagsläget funkar cateringen perfekt, då jag inte har alltför många uppdrag kan jag jobba nästan heltid på restaurang. Har det perfekta utgångsläget på jobbet vilket gör att jag kan vara ledig så fort jag blir uppbokad på Catering/Rent a Chef uppdrag.  

Matlagning är inte endast mitt leverbröd utan min kärlek och stora passion i livet. Och det är lite det ni får hos mig, skräddarsydd, snygg, fräsch och framför allt väl tillagad mat med kärlek till råvarorna. 

Hemsidan kommer uppdateras med jämna mellanrum så att ni alltid är uppdaterade om nya, spännande och goda saker på Chef Fraimans Mat & Catering.

Ni kan också följa mig på Instagram: chef_fraiman

Må gott! 

Gino Chef Fraiman